Close

Aprofita les nostres millors ofertes

Conjunt XTEN

Teixit de textilè. Inclou sofà, 2 butaques i tauleta baixa.

18654.20-2

249,95 €

Conjunt LOUNGE

2 butaques  plegables de rattan sintètic amb tauleta baixa. Dos colors per escollir: verd o beix.

1680.10-2 / 1680-3

299,95 €

Conjunt NEVA

Estructura d’alumini recoberta de wicker i peus de fusta d’acàcia. Sofà 2 butaques i tauleta baixa amb sobre de vidre. Inclou els coixins.

79755.04.80-9

799,95 €

A la nostra gran exposició de mobles per a terrassa i jardí trobareu una gran varietat de dissenys, seleccionats per resistir a l’exterior durant anys i amb materials com alumini, acer, fibres sintètiques, fusta del nord d’Europa, resina de síntesi, forja, etc. Cadires, butaques, tumbones, sofàs, para-sols, balancins, coixins, taules amb tot tipus de mesura, acabats i forma per poder escollir allò que millor s’adapti al vostre hàbitat exterior. 

 

Som especialistes en barbacoes i tenim molts models diferents que funcionen amb carbó, gas o llenya, a la vegada que també tenim molts accessoris per facilitar la cuina a l’aire lliure. No us perdeu l’oportunitat de gaudir de forma festiva de la vostra terrassa o jardí. 

 

En aquesta secció i en campanya d’abril a setembre disposem d’una gran varietat de piscines desmuntables de tot tipus i mides. A Mestre us esperem per oferir-vos tot allò que us fa falta, per tal que el racó mes natural, còmode i acollidor de la casa sigui l’aire lliure.